MOLERSKI RADOVI | FASADERSKI RADOVI | ILI BOJA NOVI SAD


Upotreba najsavremenijih tehnologija pri adaptaciji objekata i korišćenje najkvalitetnijih materijala i opreme je izuzetno važno da se radovi urade na profesionalan način i da se koriste materijali po prepuruci proizvođača i prati primena istih.

Usluge Farbara Novi Sad


  Molerski radovi


Gletovanje
Izravnavanje zidnih površina i plafona glet masama. Može se izvoditi u različitim kvalitetima završne obrade, u zavisnosti od toga da li želite osnovni kvalitet obrade zidova, gde se zidovi boje poludisperzivnim bojama ili izuzetno visok kvalitet završne obrade, gde se gletovane površine boje akrilnim disperzivnim bojama i bojama za posebne namene, gde površine ostaju izuzetno glatke i fine.
Bojenje zidova
Bojenjem zidova ne vršimo samo dekoraciju zida u boji po Vašoj želji jer završne boje za zidove u osnovi imaju zaštitu zidova. I zidovi prate trendove, da bi izgledali moderno i otmeno, nećete pogrešiti ako unesete u Vaš dom efekat koji krije kamen, pustinju, deo okeana i mnoge druge dekorativne tehnike i postavite deo umetnosti na Vaše zidove, takođe možete naglasiti određene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.

Molerski radovi Novi Sad


  Fasaderski radovi


Toplotna izolacija objekta ugradljiva na novim i starim objektima. Bitan segment u uređenju prostora prvenstveno u funkcionalnom smislu. Ovakvim sistemom izolacije sprečava se pojava hladnih mostova, stvaranje kondeza a samim tim i buđi u prostorijama. Povećava neto kvadraturu objekta.

Fasaderski radovi Novi Sad

  Farbarski radovi


Renoviranje i osvežavanje Vašeg prostora: bojenje stolarije (vrata, prozora, u različitim kvalitetima završne obrade), bojenje radijatora, cevi, gelendera, lamperije i slično.

Farbarski radovi Ili boja

  Gipsarski radovi


Maksimalno skraćenje rokova gradnje
Ovakvom vrstom radova dobijate veliku estetsku ulogu u uređenju prostora formiranjem kaskada, skrivača i stubova sa ciljem oplemenjivanja čovekovog ambijenta, postizanje otmenog i prefinjenog izgleda u dizajnu i boji po Vašoj želji. Takođe je postojeće stanje podložno promenama, radi bolje organizacije i funkcionalnosti prostora, promeni namene i novog dizajna. Jednostavna, laka obrada i brza montaža. Funkcionalan način obrade plafona. Najbrži način pregrađivanja prostora. Ideje za dodatne elemente kojim možete osavremeniti izgled zidova u Vašem domu ili poslovnom prostoru i promeniti usklađenost postojećih nosećih zidova sa policama, bibliotekama i špaletnama oko vrata i prozora nakon zamene istih, lučnih obloga, sakrivanja cevi, oblaganja zidova, talasastih zidova, šankova...

Gipsarski radovi Novi Sad

  Keramičarski radovi


Ugradnja keramičkih pločica u kupatila, kuhinje, terase, balkone, poslovni prostor i na sva druga mesta u Vašem domu na kojima želite ovaj vid obloga i dekoraciju podnih i zidnih površina. Ukoliko želite da izbegnete prašinu i prljanje koju ovi radovi zahtevaju, možete se odlučiti za sistem postavljanja odnosno lepljenja  pločica na pločicu.

Keramičarski radovi u Novom Sadu

  Projektovanje i   dizajn


Proces projektovanja je poprilično kompleksan i obiman, i sastoji se iz definisanja projektnog zadatka koji sadrži želje naručioca projekta, idejnog rešenja i idejnog projekta. Postojeće stanje je podložno promenama, radi bolje organizacije i funkcionalnosti prostora, promeni namene i novog dizajna.

Dizajn i projektovanje Ili boja
Farbara Novi Sad

DOO ILI BOJA

Tu smo da Vam pomognemo da ostvarite male i velike planove vodeći računa o smanjenju rokova gradnje i o uštedi Vašeg vremena i novca.

Farbara Novi Sad

Molersko-farbarski radovi

MOLERSKO – FARBARSKI RADOVI su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgleda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor.

Farbara Novi Sad

Plava boja

Plava je jedna od boja spektra koje ljudsko oko vidi. To je jedna od tri osnovne boje, zajedno sa crvenom i žutom. Plava je česta boja, to je boja neba i velikih voda.

Farbara Novi Sad

Fasada

Skraćenje rokova gradnje i ušteda u troškovima građenja do 20%. Niži računi za grejanje.

Farbara Novi Sad

Žuta boja

Žuta je osnovna komplementarna boja (uz cijan i magentu). Nastaje mešanjem crvene i zelene boje. Sa plavom i crvenom čini osnovne boje.

Farbara Novi Sad

Farbanje

Postupak pripreme, pre završnog farbanja (bojenja) je najvažniji, jer od njega zavisi da li će nam boja izdržati duže ili kraće vreme.

Farbara Novi Sad

Čarolije od gipsa

Kvalitetnim izvođenjem se postiže odlična toplotna i zvučna izolacija. Primenom suve gradnje, u kuću ne unosite dodatnu vlagu ni prašinu.

Farbara Novi Sad

Savršeno potkrovlje

Pre početka radova obavezno utvrditi prostorne mogućnosti – kolika je visina prostorija, kolika je upotrebna površina, kolike su kosine i mogućnosti stvaranja dodatnih nivoa ispod njih.

Farbara Novi Sad

Proširenje stana

Često nailazimo na primer ugradnje gipsanog montažnog zida kada se vrši adaptacija stana. Tom prilikom dvosoban stan se pretvara u dvoiposoban.

Farbara Novi Sad

Postavljanje pločica

Kada postavljamo pločice, podloga mora biti bez pukotina, čista i ravna. Neravnine se najpre moraju zatvoriti sredstvima za zaptivanje.

Farbara Novi Sad

Hidroizolacija

U kupatilima i prostorijama gde je to neophodno, radi se hidroizolacija koja mora biti ekološka.

Farbara Novi Sad

Dizajniranje

Dizajn je cilj za sebe, a odnosi se na proces pretvaranja ideja u funkcinalne proizvode.

Brendovi