MIX SISTEMI | ILI BOJA NOVI SAD

MIX SISTEMI

Nova gradnja ili pregradnja postojećeg objekta mogu Vam se učiniti kao zastrašujuća stvar, ali tu smo mi da Vam olakšamo projekat poboljašanja doma ili poslovnog prostora. I da savetima profesionalaca preporučimo proizvod koji ce pružiti nenadmašne i dugotrajne rezultate.


Svi naši proizvodi su odličnog kvaliteta, tako da ostavljamo slobodu da se fokusiramo na izbor boje, jer čini se sasvim jednostavno ali nije lako se odlučiti i uvek postoji više od toga.


Bez obzira da li je površina drvo, metal, zid ili bilo koji drugi građevinski materijal, možemo Vam preporučiti odgovarajuću boju da biste svojim površinama dali dugotrajnost, najnoviju boju i završni izgled baš onaj koji ste tražili. Prednosti kompjuterskog mešanja boja su baš te što postoji neograničena mogućnost izbora boja i uvek se može dobiti identična nijansa ponovo. Identična nijansa boje za zid, metal i drvo. Mix sistemi omogućavaju nam brzo toniranje različitih proizvoda. Od unutrašnjih boja, maltera i fasadnih boja do emajl lakova, pokrivnih premaza i lazura. Savremen način mešanja boja i koloranata omogućava ispunjenje zahteva kupaca direktno u prodajnom objektu i za kratko vreme.


U potrazi za bojom...


Najlakši način da odaberete najbolje boje je da počnete sa bojama koje volite. Tkanine, poput onih na jastucima, posteljini, zavesama pa čak i stoljnacima mogu Vam pružiti ideju o boji.Pronađite sklad boja u prirodi


Boje iz našeg prirodnog okruženja su popularan način za inspiracije za šeme boja. Još jedan savet, odaberite boje iz umetničkih dela sa vaših zidova.
Pre nego što odustanete od odabira boja razmislite o svetlijoj ili tamnijoj nijansi iste boje, ponekad je potrebno samo malo prilagođavanje da biste pronašli pravu boju. Na primer, postoji mnogo nijansi zelene. Neke su lisnate, neke su vodenaste, neke su kraljevske a neke žive i osvježavajuće. Svaka boja ima niz različitih ličnosti.Da li će novi izgled ili modifikacija postojećeg dizajna boja doneti najbolje rezultate?


Naš odgovor je da nema sumnje da boja može u potpunosti promeniti osećaj sobe, a sa nama je lako raditi projekat poboljšanja izgleda vašeg doma. Naše iskustvo u poznavanju materijala i boja i odolevanju istih na atmosferske uticaje i prilagodljivost prirodnom i veštačkom osvetljenu i našim savetima, doći ćemo zajedno da najboljeg rešenja u potrazi za bojom.


Mix sistemi
Mix sistemi
Mix sistemi
Mix sistemi
Mix sistemi Novi Sad
Mix sistemi Novi Sad
Mix sistemi Novi Sad
Mix sistemi Novi Sad
Mix sistemi Novi Sad
Mix sistemi Novi Sad
Mix sistemi Novi Sad
Mix sistemi Novi Sad
Mix sistemi IliBoja
Mix sistemi IliBoja
Mix sistemi IliBoja
Mix sistemi IliBoja
Mix sistemi IliBoja
Mix sistemi IliBoja
Mix sistemi IliBoja
Mix sistemi IliBoja
Mix sistemi
Mix sistemi
Mix sistemi
Mix sistemi

Bela boja

U dizajnu, bela je povezana sa profesionalizmom i poslovnošću. Bela boja označava svetlost, pa se smatra letnjom bojom. Reflektuje svu snagu spektra i zbog toga je često teško gledati u nju, jer refleksija stvara vizuelne prepreke. Ona povećava doživljaj prostora.
Narandžasta boja

Narandžasta je ekstremna topla boja. Održava budnost i koncentraciju a kao optička varka stvara utisak smanjenja prostora. Odlično se kombinuje sa sivom i zelenom a ove kombinacije se često koriste kao osnovne boje korporativnog identiteta. "Ja sam boja snage i zdravlja. Možda sam retka, ali sam dragocena, jer služim unutrašnjim potrebama ljudskog života. Ja nosim sve najvažnije vitamine. Setite se samo šargarepe, narandži, dinja, ploda manga… Ja se ne povlačim sve vreme okolo, ali kada ispunim nebo za izlazak ili zalazak sunca, moja lepota toliko blješti da niko ni na jednu od vas ne pomisli."
Žuta boja

Žuta je optimistična boja. Ubrzava metabolizam i privlači pažnju. Talasna dužina žute boje je relativno velika. Smatra se psihološki bojom koja je najstimulativnija. "Ja donosim smeh, radost i toplinu u svet. Sunce je žuto, mesec je žut, zvezde su žute. Svaki put kada pogledaš suncokret, celi svet počinje da se smeši… Bez mene ne bi bilo zabave."
Ljubičasta boja

Ljubičasta je boja otmenosti a smatra se i "kraljevskom bojom". Ženstvena je i romantična, podrazumeva luksuz i imućnost. U umetnosti i dizajnu, ljubičasta je veoma popularna. Sa druge strane, zbog izrazito male zastupljenosti u prirodi, obeležava jedinstvenost i unikatnost. "Ja sam boja vladanja i moći. Kraljevi, čelnici, vladike uvek su me birali, jer ja sam boja autoriteta i mudrosti. Ljudi me ne pitaju, nego slušaju i pokoravaju mi se."
Siva boja

Siva boja se vezuje za kreativnost i inspiraciju. U dizajnu se koristi kao idealna podloga za elemente koje želimo istaknuti. Komplementarna je sa narandžastom i ta kombinacija predstavlja jednu od najuspešnijih, ostavlja utisak ekskluzivnosti."
Zelena boja

Zelena je sinonim za zdravlje i prirodu. Ima moć da opušta i umiruje. U umetnosti i dizajnu je veoma zahvalna ali ne treba preterivati sa velikim obojenim površinama. Idealno se kombinuje sa crvenom i narandžastom. "Jasno je da sam ja najvažnija. Ja sam znak života i nade. Izabrana sam za travu, drveće, lišće… Bez mene, uginule bi sve životinje. Bacite pogled na prirodu i videćete da mene ima najviše."
Roze boja

Roze je nijansa crvene, ali za razliku od nje ima više smirujući nego stimulativni karakter. Jaki tonovi ove nijanse mogu biti razdražljivi. U dizajnu se koristi kako bi se izrazila nežnost i smirenost. Komplementarna je boji ljudske kože, tako da deluje nenapadno i prirodno."