Zaštita drveta i metala


Osnovna zaštita i izravnavanje drveta, priprema drveta pre nanošenja završnog premaza. Drvo, dar prirode, koristimo da oplemenimo naš ambijent i unesemo deo prirode u naše domove a nezaštićeno drvo podložno je propadanju pod uticajem raznih vremenskih ili mehaničkih uticaja. Zato postoje materijali za ZAŠTITU DRVETA I DEKORATIVNO BOJENJE DRVETA.

Lakovi i premazi


  Lakovi i emajli


Bajčevi i patine su tipovi premaza za drvo koji ističu najbolje karakteristike drveta.
Lakovi i emajli predstavljaju najbolje rešenje ukoliko želite da objedinite vrhunski izgled i kvalitetnu zaštitu drvenog nameštaja i unutrašnje stolarije.

Lakovi i premazi


Boje i premazi za metal


U Vašem domu se često nalaze i metalne površine koje su podložne rđanju, zato je antikorozivna zaštita neophodna, a istovremeno bojena površina postaje prijatnija.
TEMELJNE BOJE ZA METAL, PREMAZI DIREKTNO NA RĐU I KOROZIJU, PREMAZI ZA POCINKOVANE LIMOVE I OBOJENE METALE, ZAŠTITNI PREMAZI, EMAJL ZA RADIJATORE, EFEKT LAKOVI, PREMAZI ZA KOVANE OGRADE, RAZREĐIVAČI.

Lakovi i premazi

  Zaštitni sistemi


Standardnim premazima na bazi rastvarača dodajemo nove, ekološki prihvatljive proizvode na bazi vode i premaze sa većim udelom čvrste materije. Na miks sistemu takođe brzo ostvarujemo želje kupaca za specifičnim kvalitetom premaza, nijansom i količinom. Razni klimatski uticaji i uslovi životne sredine mogu prouzrokovati ozbiljnu štetu na čeličnim objektima i konstrukcijama. Zaštitni sistemi su projektovani tako da podnose različite nivoe pritiska i garantuju bezbednost u oblasti snabdevanja energijom, saobraćaja, građevine i mnogih drugih industrijskih sektora.

Lakovi i premazi
Farbara Novi Sad

Premazi

Premazi za drvo projektovani su tako da obezbede zaštitu visokog kvaliteta, kao i da naglase prirodnu lepotu drveta, otporni na UV zrake, da štite i oplemenjuju drvo.

Farbara Novi Sad

Biljno ulje i vosak

Tehnike zaštite drveta koje sadrže prirodna biljna ulja i voskove naglašavaju prirodnu boju i lepotu drveta.

Farbara Novi Sad

Najnoviji trendovi

Proizvodi iz našeg prodajnog asortimana podržavaju ekološki odnos prema prirodi tako što su usklađeni sa strogim zahtevima i najnovijim trendovima u proizvodnji ekološki prihvatljivih premaza.

Farbara Novi Sad

Najbolji izbor

Lak za čamce štiti glatke i reljefne površine drveta. Bezbojni lak visokog sjaja koji štiti drvo od vode i ostalih klimatskih uticaja. Ističe prirodni izgled drveta i daje mu visoki sjaj. Dugotrajno štiti drvo od vlage i mehanickih uticaja i daje
maksimalno dobro izravnavanje i veoma stabilan sjaj.

Farbara Novi Sad

Emajli

Emajl odlično štiti metalne površine bez prethodnog nanošenja temeljnog premaza. Proizvodi poseduju odlične antikorozivne osobine i mogu da se nanose direktno na rđu.

Lakovi i boje farbara Ili boja
Lakovi i boje farbara Ili boja


Lakovi i boje farbara Ili boja